Håndlæsning

Håndlæsning

En håndlæsning varer ca. 1 time.

Jeg gennemgår: Personlighed, arbejde, økonomi, familie, kærlighed, potentialer, talenter, evner, evt. fortid, nutid og naturligvis – fremtid. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål.

Håndlæsning i Odense

Konsultationer efter aftale. Ring/sms til 50515531.

KUNDEUDTALELSER:

Pia, 61 år, Glostrup.

Var til håndlæsning hos Suh i april 2015, det var en fantastisk oplevelse, dels, at hun kan se det hun kan, men ikke mindst fordi at Suh er, som hun er, sød, positiv og empatisk.
Suh vidste ikke andet om mig end navn og alder, vi var ikke så meget inde over fortiden, men det hun kunne fortælle om, hvordan tingene så ud nu og her var bare overvældende fordi det passede, selv ting jeg ikke har delt med nogen overhovedet kunne hun fortælle om. Fremtiden kan jeg jo ikke sige, om kommer til at passe, men det, jeg har fået at vide, er jo også kun retnings linier, der er kun en selv til at tage initiativ og forme fremtiden.
Jeg vil helt sikkert bruge Suh igen.

Maja, 39 år, Middelfart.

Jeg har længe gået med en drøm om at få læst mine hænder, men har altid været bange for at løbe ind i den forkerte.

Så fandt jeg Suh, en helt igennem en fantastisk oplevelse, aldrig har jeg prøvet noget lignende det var en total ud af kroppen oplevelse, alt hvad Suh fortalte var rigtigt, bla at jeg var god til at snakke, men her var jeg mundlam i en hel time, jeg var så høj af energi og glæde resten af dagen, at jeg slet ikke kunne få hænderne ned. Jeg har fortalt bredt omkring til mine venner og familie om Suh og flere vil nu besøge hende.
Suh er en fantastisk håndlæser ud over alle evner, jeg glæder mig til at besøge Suh igen…..

Oline, 59 år, Odense.

Var hos Suh her i marts 2014 og fik læst mine hænder. Det var en dejlig positiv oplevelse med en masse rigtige og opløftende oplysninger. Hun så bl.a. jeg havde særlige talenter og sammen med mine egne fornemmelser og ting, hun så i fremtiden, vil det betyde, at jeg tør vælge anderledes frem over.

Morten, 49 år, Odense.
Da jeg satte mig foran Suh, for at få en håndlæsning for nogle måneder siden, var det en helt speciel oplevelse. Suh tog mine hænder og kunne se med (næsten) matematisk nøjagtighed ind i hele mit 49 årige livsforløb.

Min barndom og ungdom stod lysende klart for hende og selv da jeg lå i min moders liv, kunne hun fortælle mig om mine forældre og min mors graviditet. Alt var ting, som jeg ved, men som jeg ikke normalt taler om og også nogle ting, som jeg ikke har talt om i årtier, stod lysende klart for hende.

Som håndlæsningen skred frem, afdækkede hun flere og flere ting om mig, som vi snakkede om. Hendes læsning var ca. 95 % korrekt og de sidste 5 % var bare et fortolkningsspørgsmål. Til sidst kom vi til min fremtid og min arbejdssituation og her ramte Suh rigtigt igen! Siden jeg rejste mig fra stolen hos Suh for et par måneder siden, har jeg tænkt meget over, hvordan hun kunne sige noget så præcist! Stort set alt hvad hun sagde, gik i opfyldelse.

Når Suh læser hænder, går hun det på den positive måde dvs. at hun vil prøve at tegne et positivt billede af dig og dine muligheder for at få maksimalt ud af dit liv. Og dette er til fulde lykkedes i mit tilfælde, hvilket jeg er meget glad for, da det gav mig en dybere ro og forståelse i mit liv.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Suhs håndlæsninger. Sæt dig roligt i hendes stol med et åbent hjerte og se hvad der sker.

Nina, 30 år, Odense.
Det er en fantastisk oplevelse at være til håndlæsning hos Suh.
Hun aner intet om mig som person/menneske og alligevel ved at læse mine hænder, beskriver hun mig så præcist, at det kom helt bag på min søster og jeg.
Det var en fantastisk oplevelse. Det er noget, som jeg har/vil anbefale andre at prøve.
Suh beskrev ting i min nutid og min personlighed, som passer 100 %. Så jeg er meget spændt på, om de ting hun ser i fremtiden sker.
Man er så overvældet efter et besøg hos Suh, at man nærmest glemmer det hun har fortalt. Det har Suh heldigvis tænkt på og alt det hun læser i dine hænder, indspiller hun på en cd. Så når man kommer hjem, kan man høre det igen.
Ifølge Suh, sker der noget stort i denne måned, vil ikke uddybe det nærmere, men håber at Suh så rigtigt i min hænder 🙂

Mette, 50 år, Odense.

Blev læst af Suh april 2012. Har aldrig prøvet det før. En god og meget tryg oplevelse. Hun satte ord på mange ting som længe har ligget under overfladen og jeg vil læne mig op af hendes råd og vejledning. Desuden var det en ualmindelig præcis beskrivelse af min fortid, personlighed og nuværende sted i livet.
En helt igennem fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefales.

Kent, 40 år, Odense.

Jeg besøgte Suh første gange i foråret 2011 og igen ca. 1 år senere. Hun har ramt skræmmende plet i hendes læsning af mig, både som person og om fremtiden. Jeg har flere gange hørt den CD jeg fik med fra håndlæsningen med stor glæde. Det har været en særdeles positiv oplevelse og en oplevelse jeg kun kan anbefale hvad enten man ønsker en anderledes positiv oplevelse eller ønsker at bruge den i forbindelse med personlig udvikling. Helt klart en oplevelse jeg kan anbefale.

Birthe, 50 år, Odense.

Jeg besøgte Suh i midten af august 2011 og jeg må sige at jeg var meget imponeret da jeg gik derfra, det var med meget stor præcision at Suh læste mine hænder, alt fra fortiden og nutiden passede og jeg er i fuld gang med at leve den succes som hun kunne læse lå i fremtiden. Jeg kan kun give Suh mine bedste anbefalinger.

Jette, 42 år, Nyborg.

“Jeg henvendte mig hos Suh, da jeg havde brug for nogle redskaber til at komme videre i mit liv og få svar på nogle vigtige spørgsm?l.
Jeg fik anbefalet Suh, af en ven der selv havde prøvet en håndlæsning hos hende.
Suh ramte på alle måder rigtigt, hvilket var ret fascinerende og utroligt dejligt. Det var en meget rar og positiv oplevelse.
Jeg har fået mange positive ting at arbejde videre med.
Jeg gik fra Suh med en utrolig ro i sindet, og jeg kan varmt anbefale en håndlæsning, uanset om man bare er nysgerrig, virkelig har brug for redskaber til at komme videre i sit liv eller bare for at få nogle positive oplysninger omkring sit liv.”

Ditte, 32 år, Odense.

“Jeg valgte at prøve en håndlæsning, da jeg var et sted i mit liv, hvor jeg var meget rastløs og ked af det og følte jeg havde brug for noget input og nogle svar på de ting, jeg gik og tænkte over. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse at prøve det og jeg gik derfra med et kæmpe smil om munden og med et rigtigt positivt syn på fremtiden. De bedste penge jeg længe har givet ud og jeg kan kun anbefale Suh.”

Helene, 30 år, Odense.

“Sød, smilende og god stemning. Og så er Suh virkelig imponerende dygtig. Ramte plet på alle punkter og gav mig redskaber, hjælp og gode råd til at komme videre. Korte præcise budskaber og generelt en rigtig god oplevelse. Kan anbefales til alle der vil arbejde med sig selv, har brug for et skub videre eller blot mangler lidt værktøjer til hverdagen og livets små udfordringer.”